Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi van heti bevásárlási...

Mi van heti bevásárlási listátokon?

Figyelt kérdés
máj. 30. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már semmi, megvettem mindent. Jövő hét szerdáig én nem megyek boltba.

De Ma vettem: sonkát, magvas kenyeret, krumplit, kápia paprikát, édeskét, mozzarellát, hagymát, brokkolit.

máj. 30. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Én azok közé tartozom akik nem terveznek előre, minden reggel megyek boltba és csak az aznapi kaját veszem meg. Kenyeret nem is szeretem ha már másnapos, abból minden nap frisset veszek, úgyhogy ígyis-úgyis mennék vásárolni. Nem is vagyok egy konyhatündér, az étrendem sem valami sokszínű. Minden reggel zabkását eszek. Délben konkrétan minden nap csirkemellet rizzsel és párolt zöldségekkel. Délután 100 gramm áfonyát, vacsorára meg valami szendvicset, vagy valamikor átjön barátnőm és összedob valamit akkor meg azt. Bevásárlási listát nem vezetek, mert mindig ugyan azokat veszem a boltban, csukott szemmel is odatalálok már ezekhez a cuccokhoz.
máj. 30. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tej, saláta, paprika, sonka, ásványvíz, tojás... a többi attól függ, hogy mit tervezek főzni a hétvégén.
máj. 30. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Friss zöldség-gyümölcs, tejtermékek, hús, sonka-szalámi, tészta, nasi.
máj. 30. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Van az élelmiszereknek egy köre, amikből igyekszünk semmiből sem kifogyni. Ma virslit és csirkecombot vettem (mert ma jól álltam időben, volt időm beugrani a boltba, virsliből már elég kevés volt, és közben szép csirkecombot láttam)
máj. 30. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ami szükséges.

Vasárnap szoktam megtervezni a következő heti menüt, kedden szállítják ki a rendelést. Mindig hétfőtől hétfőig tervezek, a listán alapvetően az van, amire szükség van a menühöz. Emellett vannak alap dolgok, amit minden héten rendelek, ilyen a kávé, tej, növényi tej, tejföl, sajt, paradicsom, paprika, kenyer

máj. 30. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Alig járok boltba, bevásárlólistát meg nem írtam szerintem öt éve.
jún. 3. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!