Mióta lett 7-800 ft egy 2L -es coca-cola?
Figyelt kérdés
Nem sűrűn veszek, de utoljára fele áron emlékszem rá… Kicsit ledöbbentem.2024. máj. 17. 23:34
1/16 anonim válasza:
És az se tűnt fel, hogy minden más is a négyszeresébe kerül? Kómában feküdtél az elmúlt 3 évben...?
3/16 anonim válasza:
Én pont ma rendeltem wolttal, 900+ Ft volt.
4/16 Noren1989 válasza:
Akkor te sem voltàl boltban az elmúlt màsfél évben, Bro.
Tartom a kómàs teóriàt 🤡
5/16 anonim válasza:
Aldiban akciós 549 a 2literes.Siess vásárold fel a készletet.
7/16 anonim válasza:
Én már a 600 Ft-os szinten leálltam vele. Mindennek van határa, a bérem nem nőtt annyit mint e termékek ára, meg bizonyos más kategóriáké. Kenyeret se veszek 2 éve.
8/16 anonim válasza:
Nocsak, olyan még van? Azt hittem a 2 már csak 1,75.
9/16 anonim válasza:
Kb. 2 hónapja ment fel az ára. Akkor voltunk Erdélyben és mondtuk, hogy milyen drága 10-11 lejért a Cola. Hazajöttünk és ugyanannyi lett itt is. Egy lej kb. 80 ft.
10/16 Koplárovics Béci válasza:
"Nocsak, olyan még van? Azt hittem a 2 már csak 1,75."
A 2.5l-esből lett 2l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!