Hogyan kellene reagalnom?
Sokadjara törtenik hogy hentesnel kerek x dkg felvagottat. Altalaban valamelyik akciosbol, akkor pont ugy kerem hogy 100 dkg abbol es akkor ugy gondolom ez X forint lesz.
Es 99%ban mindig több de nem paar forinttal hanem siman 400-600 forinttal. Ami nekem sok...egyetemista vagyok...kiszamolom a penzemet napi szinten es ha tulköltekezek akkor mashol kell besporolnom..
Az arat akkor veszem eszre amikor a kezembe nyomja a csomagot mert akkor van ra ragasztva a cetli (a merlegen nem latni az arat)
Amikor mar a felvagott kesz cucc van a kezemben bepakolva, valahogy kellemetlen nekem legalabbis szolni hogy na ne mar ez majdnem egy ezressel több lett...
Ti szolnatok ilyenkor?
Meg kell kerdeznie h maradhat e a 10 helyett a 13 deka. Es akkor mondod h nem es vegyen le belole. Tobbszor csinaltam ilyet.
A masik opcio h kersz 8 dekat. Es ha csak 95 gr lesz (nem lesz) akkor mondod h meg egy szeletet tegyen ra
Ki van írva hogy 560 ft / 10 dkg
Kérsz 10 dkg-t.
Azt látni fogod a mérlegen ha 15 lesz. És egy gyors fejszámolásbol az kijön hogy 280 forinttal több.
Szolsz mikor a merlegre tette hogy kevesebbet kerz. Siman leveszi.
Akkor mar tenyleg reg keso szolni ha becsomagolta
Életszerű a kérdés? Ti gyakran jártok így, ahogy a kérdező 99%-ban? Kér 10 dekát majd véletlenül 30 dekát kap? Bárkivel fordult már elő ilyen?
Simán etetitek a trollt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!