Meddig csökken még mindennek a mérete?
Komolyan dühítő már. Féltenyérnyi zsömlék, kupicányi joghurt, tejföl, 3 decis üdítők...
Tízszer annyi csomagolásban, természetesen.
Értem, persze, hogy ez is egyfajta áremelés, és azt remélik, hogy az idióták így nem veszik észre. De most már kezdem azt érezni, hogy egyszerűen nem éri meg megvenni ezeket a termékeket. Például egy kiskanálnyi krémtúró legfeljebb a gyomorbedveim izgatja fel. Ha veszek kettőt mindenkinek, az meg egy vagyon. Egyszerűbb akkor már a polcon hagyni, és/vagy megcsinálom én.
A régi recepteket, hogy "végy egy doboz tejfölt" ki is lehet dobni a kukába. Valószínűleg nem a 90 grammosra gondolt a nagyi.
Csak engem idegesít ez ennyire?
Engem a chips idegesít legjobban.
90Gr volt eddog, most meg 60/75Gr. Ja és 450-500Ft. Inkább megveszem az Aldiban a 120Gr-os chipset 650-ért, és ízre is teljesen okés.
adig amig el nem tünnek ezek a termėkek .
világ jobbik felén is van ami összement de nem minden termék.
De, összement. Németországban élek.
Pont ugyanúgy összement minden. Gondolj bele, a boltok többsége nem magyar. Szerinted a német Lidlben nagyobb, a magyar piacra direkt kisebbet gyártanak? Pont ugyanazt árulják mindenhol. Az árak is szinte azonosak.
Legbosszantóbb, mikor a kedvenc termékeim mennek össze. Például a lazacos tészta. Egy csomag már nem elég 3 főre, két csomag túl sok. Inkább meg se veszem.
Nyilván jobb lenne ezt is beszabalyozni mert tényleg követhetetlen a sok kiszerelés.
A kg ár segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!