A boltban nem az az akció szerepel ami az online szórólapban? Te mit tennél?
ma voltam a pennyben, direkt a 2 kapucsíner miatt. olvastam a szórólapban, hogy a Sportszelet Kapucsínerre is vonatkozik az akció.
erre látom, hogy a boltban nem. A kapucsíner nem akciós.
te mit tettél volna a helyemben?
"te mit tettél volna a helyemben?"
. Mostanra el is felejtettem volna az egészet.
ez nem penny kártya akció a szórólap szerint, normál akció mindenkinek.
(a kapucsíner alá sem volt írva, hogy penny kártyás kedvezmény)
semmilyen kedvezmény nem volt hozzá jelezve
Kapunicer? Kapucsíner
Most megnéztem az újságot.
Nem a klasszikus kapuciner, hanem a sport szelet kapuciner változata volt akciós. Olyat vettél vagy klasszikust?
már nincs klasszikus kapuciner
3 féle sport szelet van:
1. a hagyományos rumos, amiből van kicsi és XXL
2. a kapucsíner, ami volt régen kapuciner
3. a kisebb verzió, a 23grammos sportszelet, ami más mint a fenti kettő
Más már nem kapható, ez 100% biztos, mert ez a kedvencem és minden boltban figyelem, beleértve Spar, kínai közértek, Aldi, Lidl, Tesco stb.
8! (20:20). Szép felsorolás. De a Penny reklámújságjában 31 grammos SPORT KAPUCÍNER SZELET van képen is, szövegben is: [link] Nem csacsognak a cs-vel, mint te, ez 100%.
És piaci ár van írva, más édességekkel együtt olyan nyereményjáték van, hogy „DUPLÁZZ ÉS NYEREJ!”, vagyis bármelyikből kettőt kell vásárolni, vásárláskor a Penny kártyát kell használni. A reklámújság így tartalmazza, a nyereményjáték itt van részletesen ismertetve: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!