Hol lehet kapni kinder csokoládé csibét?
Figyelt kérdés
Valahol láttam csak nem emlékszem az V. kerületben. Az Aldiban utoljára nem volt. Esetleg Lidl? Penny? Vagy kínai bolt? Online van 2000-ért de 1500-ért is láttam, azért az sem mindegy.2024. márc. 16. 15:16
2/9 anonim 

válasza:

Plusz (gondolom én) ahhoz a 2000 forinthoz hozzájön a szállítási költség is.
3/9 anonim 

válasza:

Mintha a Sparban is láttam volna a héten.
4/9 A kérdező kommentje:
Hmmm a müller nem is rossz ötlet! Igen-igen tudnék szerezni 1500 ért online de a 2000-es szállítás azért már magas. Namindegy bemegyek hétfőn a müllerbe ha nincs akkor is a lindtös csokinyuszi le lesz árazva akkor az jön velem haza.
Ha addig valaki biztosra lát spárban/bárhol és tudja mondani árral azt megköszönöm!
2024. márc. 16. 18:28
5/9 anonim 

válasza:

Én tegnap vettem egy kis kínai boltban, ahol mindent lehet kapni viszonylag olcsón .
Veszprémben lakom
6/9 anonim 

válasza:

A 3. vagyok, most megnéztem, nálunk tényleg van a Sparban.
7/9 anonim 

válasza:

Én nagyobb áruházakban nézném, vagy édességes márkaboltban, esetleg forgalmazónál érdeklődnék, raktáráruházukban lehet belőle.
8/9 A kérdező kommentje:
Jelentem alássan a Müllerben 1600ról most le volt árazva 1300-ra szóval beújítottam két csibés csokival. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2024. márc. 22. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!