A bolthálózatok miért vannak rákattanva a lapozható netes reklámújságokra?
Nagyjából mindegyik.
Ilyen lapozható formában egy adott oldal kicsi, a szövegek gyakran olvashatatlanok, felnagyítva pedig csak egy pontját látod. Húzgálni kell mindenfelé, hogy átnézz egyetlen oldalt. Az ember kedve elmegy az egésztől. Pl.:
Viszont emilyen elrendezésben minden oldal eleve nagy, egy egész oldalon minden olvasható egyetlen állásban is, és sima scrollozással lehet továbbmenni. (Vagy vissza.)
PDF-ben tényleg olvasható.
De az is a Sparos változat nagyobb képe, tehát az apró betűs információk hiányoznak róla, helyettük csak egy felkiáltójel van.
Hát, azt kétlem.
Mutass már egy képernyőképet a te gépedről, amin ott vannak az apró betűs részek, nem pedig csak felkiáltójelek helyettük.
Megpróbáltam. Firefox és Edge. Eredmény változatlan. Bár nem is vártam mást.
Szerintem nálad is csak a felkiáltójelek vannak ott, csak nem nézted meg. De meg tudsz győzni, csak mutass képernyőképet.
19
Hányszor írjam még le, hogy kipróbáltam több böngészővel, és nem írják az apró betűs részt?
Legalább nézd már meg a 8. hsz-ban linkelt képet. Az ottani bal oldali képet kapod meg PDF-ben, csak persze élesebb kivitelben. Felkiáltójelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!