Manapság vannak még termékminta standok a boltokban?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban a nagyobb, forgalmasabb boltokban sokszor láttam termékminta standokat ahol egy vagy két személy szolgált fel termékmintákat pl üdítőket vagy valamilyen szendvics, nassolnivalók stb
Már évek óta nem láttam ilyesmit.
2024. febr. 10. 17:42
1/5 anonim válasza:
Nagyon ritkán lehet találni, de nem jellemző. Legalábbis ott, ahova én járok.
2/5 anonim válasza:
Már kb 10 éve sehol se láttam ilyet. Úgy lehetnek vele, ha érdekel, vedd meg, próbáld ki.
Emlékszem, régen nem csak boltokban, de még kocsmákban/pubokban is néha voltak ingyenes kóstolót kínáló lányok, akik pl. 3 cent unicumot, vagy hubis karkötőket osztogattak, ha rendeltél egy felest, stb.
3/5 anonim válasza:
Én láttam kb 1 hónapja Tibi csokis standot a Tescoban
4/5 anonim válasza:
Minimális,de például Ausztriában kaptam a múltkor az Interspar-ban egy üveg Stiegl-t(sör)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!