Lidl plus használatához szükséges, hogy legyen netes kapcsolat?
Már volt amikor a Lidl-ben működött a wifi!
De általában nem és csak úgy tudtam használni a Lidl+ -t, hogy átmenetileg letiltottam a wifit.
Akkora hülyeség ez a kuponkód!
A Lidl-en kívül a Pennyben bosszantják ezzel az embert, én semmit nem veszek meg, amin ez a kuponos baromság van.
Egyszer az automata pénztárnál derült ki, hogy drágább az áru, mert nem figyeltem, hogy kuponos. Jött a felügyelő srác, és lehúzta a saját mobiljával.
Több Lidl-ben van wifi, ám tapasztalatom szerint hiába csatlakozok a telefon, nincs adatforgalom, vagyis nem megy a wifis net.
Feltöltős kártyát használok régóta, ahogy gyerekeink is, csak nejemnek van előfizetése, melyben egymás között ingyenes a telefonálás, sms. Útközben minimális adatforgalomam van, így megéri havonta egyszer feltölteni internet elérést. (1Gb 1550.- Ft) Ez a mennyiség bőven elég a Lidl és egyéb vásárlási app használatához. (Messengerhez, BKK app-hoz, vagy ha nagyon fontos dolgot keresek) Szerintem, nem érdemes ezen az apróságon problémázni, jobb a saját internet elérhetőség, még ha kevés mennyiségben is.
(hozzátenném, akkor sem volt nagyobb adatforgalmam, amikor ingyenesen elérhetővé tették az 5G netet, csupán gyorsabban ment)
Még egy megjegyzés: Lidl vezetői beosztásban dolgozó rokonom mesélte, sokan nehezményezték és az ombudsmanhoz fordultak, amiért a Lidl üzletlánc (és más üzletek is) kizárólag applikációban teszi lehetővé a kedvezményeket, ami lényegében diszkrimitálja azokat, akik nem használnak mobilt, applikációkat. (Pl. idősek) 2023-ban a Lidl még a karácsonyi szakácskönyvét is kizárólag az appot használók számára biztosította, ami elég sok embernél kiverte a biztosítékot. Hiszen előző években minden vásárló megkaphatta. Nem lenne szabad összekeverni az applikáció használatának ösztönzését a hátrányos megkülönböztetéssel!
"De a kuponokat nem aktiváltam otthon, mert előre nem tudtam, hogy mit fogok venni"
Mindig minden kupont aktiválok, pont azért, mert nem tudom előre, hogy miket fogok venni. :) De itt is van wifi a boltban, úgyhogy ha csak ott jut eszembe, akkor ott helyben.
Mert viccet írt!
A Lidl-beli WiFi legtöbbször használhatatlan!
Nekem már sokszor ment a levesbe a kedvezmény.
Persze még többször a kedvezményes/ingyen termék hiánycikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!