Létezik, hogy ez 3600 Ft, vagy átvert a kofa?
Ezek nem hatósági áras termékek.
Ha úgy találja kedve, hogy a savanyított dinnye kilóját 368 979 574 forintokért adja, szíve joga.
Hol volt az átverés? Mert ha veszel 3×1-1 kiló valamit, és mindegyikre 100 forint van kiírva, és egy ezresből visszaad 400 forintot, akkor az átverés.
Mi az a kofa? Mármint tudom, rá kereshetek.. de sose hallottam még ezt a szót.
Egyébként nem vert át..
"fél kiló kovászos uborkát" - 1200 Ft
"fél kiló savanyított dinnyét" - ez is kb fél kg és ha hasonló áron mozog, akkor szintén 1200 Ft..
"4 szem (közepes méretűek) ecetes almapaprikát" - Szintén valószínűleg minimum 2000-2400 Ft/kg áron mozoghat ami szintén kb fél kg - kb 1200 Ft.
Összességében kijön a matek..
Egyébként szerintem kifejezetten drágák, mert nálunk a dinnye ilyen 1800 Ft/kg körül mozog a piacon és a paprika is. Ezekkel az árakkal már nem jönne ki a matek, de gondolom drágábbak nálatok, mert nálunk a kovászos uborka sem 2400 Ft. Igaz, hogy ez vidék.
Kofa:
"Különféle apró árukkal, főleg élelmiszerekkel, zöldségfélékkel kereskedő ember, szinte kizárólagosan asszony. A kofák nem boltban, hanem piacokon, vásárokon árultak, ahol rendszerint kijelölt, állandó árusítási helyük (stand) volt."
Reális.
Ha sokallod csináld meg otthon magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!