Mikor szoktatok elmenni venni vagy rendelni kaját munka ebédszünetben és melyikbe?
Reggel munkaba menet bevasarolok amire gusztusom van.
Gyümölcs, magvak, peksütemeny, csoki mindig van az irodaban ingyen eheto / veheto.
Aztan nap/ehseg/kedvtol függöen rendelek valamit Volton. Inkabb esti evo vagyok es napközben csak ragcsalni szoktam.
Lidl 8 perc gyalog. 30 percem van megjárni. Ha csak 2 narancsit meg egy csomag sajtot kell bevasarolnom akkor belefer.
Ha az ebedelesre magara vonatkozik a kerdes, reggelit csomagolok, nasinak tartok a fiokban kekszeket. Ebedre a kozeli kifozdekbe jarunk a kollegakkal.
Ha nem viszek otthonról, akkor telefonon rendelek 10 körül.
A 20 perces ebédszünetbe csak ez fér bele.
Én otthonról hordom a főt kaját amit megmikrózok melóba vagy szendvicset viszek.
Drága a rendelt kaja arra nem költök ha megtehetem olcsóbban.
4
Hadd dontsem el en, hogy mi ertelme van a szavazasomnak, elvegre ez az en kerdesem, szerinted nincs ertelme, ne szavazz ne kommentelj, nehez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!