Szóval akkor milyen boltok lesznek nyitva dec. 24-én?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a lidl nem, meg még mások sem. De mik igen? Hátha úgy alakul, hogy jól jönne...2023. dec. 22. 20:59
3/11 anonim válasza:
Auchan minden egysége, a Tesco és az Aldi legtöbb egysége. Ezek biztosan. Az Intersparok is nyitva lesznek (a sima Sparok nem). A CBA (Príma), Coop, Reál nem mondta se azt hogy nyitva lesznek, se azt hogy bezárnak, így ahhoz oda kell menni és vagy nyert vagy nem.
4/11 anonim válasza:
A Tom Market nálunk mindig nyitva van ha szilveszter,karácsony,húsvét,bármi nyitva van.
5/11 anonim válasza:
A lidl meg sok mások nem, a többi viszont igen. Szóval sztem azokban tudsz majd vásárolni.
6/11 anonim válasza:
De azért arra is figyelj, hogy pl. az Aldi és a Tesco is tény, hogy nyitva lesz, de csak délig ha jól tudom.
8/11 anonim válasza:
Auchan is meg az albán pékségek.
9/11 anonim válasza:
Utána azt a két napot hogy fogod bolt nélkül túlélni?
10/11 anonim válasza:
2 napot ki lehet bírni, 3-at nehezen. Jó, hogy néhány bolt és cukrászda nyitva lesz délig. Pl. falusi kisbolt is lesz nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!