Mit szoktál venni a Coop-ban?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 08:16
1/24 anonim válasza:
Csak minimálisat,kifli.zsemle, felvágott,tej, néha tőkehús
2/24 anonim válasza:
Beszoktam ugrani 1-2 dologért ha nagyon muszály.De szinte sosem vásárolok ott.Drága.Pennybe/spárba járunk de inkább penny, spárba akkor megyünk át ha van akció
4/24 Noren1989 válasza:
Szintúgy, mint #3.
Kívül esik a mozgàsteremen.
5/24 anonim válasza:
Ha thetem elkerülöm, borzalmas, igénytelen raktár múltszázadbeli felfogású alkalmazottakkal, mint a cba.
6/24 anonim válasza:
Csak akkor megyek oda ha apróság kell csak gyorsan, Miért nem éri meg utazni, pl : sütőpor.
Egyébként nem szeretem mert drága és a kínálat is kicsi.
Inkább megyek Tescoba, Auchanba, Spárba stb..
8/24 anonim válasza:
Mivel a faluban csak az van így néha oda kényszerülök ha valami épp kifogy azt ott szerzem be. A választék is kicsi és drága
9/24 anonim válasza:
felént nem is tudom hol van coop, nem járok a coop ba
10/24 anonim válasza:
Nálunk a faluban csak reál van, előtte coop volt.
Csakis akkor megyünk be, ha valamit kifelejtettünk a városban a bevásárlásból. Például krumpli, üdítő, tejföl, tej stb. Semmi mást nem veszek ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!