Volt innen mostanában valaki a KFC-ben? Nektek is rosszak a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Szinte minden alkalommal lemarad valami a rendelésből, de ezt már megszoktam, ami viszont újdonság, hogy hasmenésem is van az ottani kajától, és már 24 órája rossz a gyomrom.
A barátaim figyelmeztettek, hogy nekik hasmenésük volt tőle, de gondoltam, hogy az mástól is lehet, vagy pont rossz szakácsot fogtam ki, de tegnap óta már nem tartom véletlennek :D
2023. okt. 12. 11:58
11/12 anonim válasza:
Mi ettünk. A kajaval itt gond sose volt, csak irtó drága, és nálunk is maradnak ki dolgok... Most például két gyümölcslé.
12/12 anonim válasza:
Nekem rögtön az tűnt fel hogy szakács?😂 Egy gyorsétterembe???
Szakács nálam teljesen mást jelent! Nálunk a helyi pizzériába is aki jött ment...Egy tésztára "rádobálni" a feltétet és megsütni az nem szakács...A szakács komolyabb helyeken dolgozik...Ezek max ilyen ben tanított emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!