Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Cafay oldal megbízható?

A Cafay oldal megbízható?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 09:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megbízható, megkaptam rendben én is a rendelésem.
2023. nov. 5. 15:24
 12/19 anonim válasza:
Én nagyon értékben rendeltem Tőlük, egy héten belül minden rendben megérkezett! Csak ajánlani tudom őket.
2023. nov. 8. 16:11
 13/19 Ever88 válasza:

Sziasztok,

11.13-án rendeltem a cafay oldalról, 11.20-án megérkezett a csomagom. Ezalatt az idő alatt folyamatosan kaptam az email értesítéseket a rendelés állapotáról. Posta csomagos szállította nekünk. Tisztességes oldalnak tartom, biztonságos volt a csomagolás is. (Gépet rendeltem, kávé csomagokkal) Nem volt gond, ajánlom őket!

2023. nov. 21. 07:35
 14/19 anonim ***** válasza:

5-ös és 7-es válaszoló vagyok.

Rendeltünk mi is, pár nap múlva mindent megkaptuk hiánytalanul. :)

2023. nov. 21. 17:26
 15/19 anonim válasza:
December 14-én rendeltem, 21-én rendben megérkezett.. Korrekt..
2023. dec. 21. 12:49
 16/19 Kancsisz válasza:
Én már többször is vásároltam innen! Két hét kellett álltalában mire megérkezett a csomag! De mindig minden rendben volt !
febr. 1. 20:15
 17/19 anonim válasza:
NAGYON gáz cég! 100 nap elállásos humbuk! Tegnap jeleztem amint kipróbáltam a kávégépet, hogy ilyen pocsék kávét életembe nem ittam és azonnal szeretnék élni a 14 napos elállási jogommal! Közölték, hogy mivel kibontottam nem veszik vissza!
febr. 14. 14:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk kavegepet nem rendelnek Daniabol az biztos 😂

De kapszulákra kiváló webshop

febr. 18. 23:28
 19/19 anonim válasza:
Szia. Én már 3x rendeltem tőlük, eddig megérkezett. Igaz legalább 2 hét volt a szállítási idő.
jún. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!