Lidl-ben miért nem kapható az, ami az újságukban benne van?
Figyelt kérdés
Kerestem ezt a dobozos szimplán csak hûtött tengeri dolgokkal töltött páros szendvicset, nem találtam, egy héttel késôbb se, dolgozó se volt a közelben megkérdezni. Egyáltalán miért ilyen kevés a kész szendvics mindenhol? Miért jó az a szupermarketeknek, hogy bemegy valaki szendvicsért, nincsen, majd kijön üres kézzel, aztán 50 méterre odébb egy kisboltban vesz 400 forintért egy mindennel nagyon jól megpakolt szendvicset.2023. szept. 23. 17:52
11/13 A kérdező kommentje:
10: látom elég fogyatékos vagy ahhoz, hogy ne fogd fel amit írtam: NEM kapható.
2023. szept. 24. 11:15
13/13 A kérdező kommentje:
Nem kapható. Legalábbis amelyik két üzletben néztem biztos nem volt. De már nem is érdekel, lehet csak időszakos termék, azokat meg nem veszem mert csak rászokik az ember utána meg nincs.
2023. szept. 24. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!