Jégkrémtortát szeretnék venni a lányom névnapjára, mert sokkal jobban szereti a fagyit, mint a sütit. Melyik élelmiszer áruház termékét ajánlanátok? Melyik vált be nektek? Melyiket gondolod gusztusosnak, melyik tényleg jó minőségű, melyik kerülendő?
A vienetta klasszikus azt sokan szeretjük.
De az is lehet ha tudsz akkor süss egy piskótát, vedd meg a boltban a két kedvenc fagyiját és rétegezd rá. És kesz a fagyitorta ami tuti izlik neki
nekem anyuek white magnumbol csinaltak anno :)
Imadtam regebben.
Vettek csomo white magnumot össetlrtek egy nagy talba (nem volt teljesen felengedve persze kulonben kristalyosodik)
es beraktak a melyhutobe megint
egy nagy hegy white magnum volt :) Fu nagyon finom volt
Vienetta szerintem unalmas. Viz izu...
Mivel enis inkabb fagyis vagyok regebben akartam csinalni de sosem jutottam hozza...
a recept olyasmi volt
hogy osszetöröd a kekszed aporora torta formaba rakod 20 perc melyhutobe
utann akiveszed es valami finom vasarolt fagyival megkened jo vastagon es megint melyhutobe a torta formaval aztan min. 20 perc mulva kesz is.
Jol hangzik szerintem. kerdeses ott marad e a fagyi a helyen ha a torta gyurut leveszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!