Az Aldiban nincsenek már vegán élelmiszerek?
Na gyerekek. Kicsit későn írok a múltkori vásárláshoz képest, de nemigen volt időm. A lényeg az, hogy vásároltunk vegán feltéteket, több félét, elég sokat és nem csak az Aldiban, hanem úgy emlékszem, hogy a Pennyben is. És hát hogy is fogalmazzam meg úgy, hogy nagyon ütős legyen, anélkül, hogy ne legyen vulgáris.
Ugye, akkor azt írnám, hogy "MIND .... VOLT!"
De azért maradjak méltóságteljes.
Ígyhát írom így: borzasztóan sós volt mind! De számomra ehetetlenül sós!
Amikor beleettem, persze eszembe jutott, hogy erre már egyszer rájöttem, de akkor nem vettünk ennyit és utána jó darabig nem vettünk ilyeneket és kiment a fejemből.
Nagyon el vagyok szokva a bolti mű kajáktól és lehet, hogy számomra azért sós, de mi ilyet/ilyeneket nem veszünk többet, az biztos. Még ha felidézem az akkor vásároltakat, akkor is rámjön a hányinger.
És mindenkinek ajánlom, hogy inkább vegyen agar agar port és otthon készítsen magának olyat, amiről tudja, hogy mi van benne és mennyi.
És azt se a neten keringő receptek alapján (nekem azok sem jönnek be 🤷♀️), hanem saját ízlés szerint.
Hát, nekem ez volt a tapasztalatom, maradok inkább az otthon elkészíthető cuccoknál.
Nyilván a hozzávalókat boltból szerezzük be, főként az olyan "egzotikus" cikkeket, mint pl az agar agar port, de értitek.
Puszi mindenkinek! 😙🤗💚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!