Melyik boltban éri meg hűségkártyát regisztrálni?
SziasztoK!
Az alábbi boltok közül hol éri meg rendszeresen vásárolni, hűségkártyával? Melyik jön ki a legjobb ár-érték arányban, hol a legjobb a minőség?
- Tesco
- Aldi
- Lidl
- Spar
A Lidl tagsági kedvezményei egyszerűen nevetségesek. Spar dettó.
Az akciós termékekért már nyitásra oda kell menni a Lidlbe (legalábbis nálunk), hogy egyáltalán kapjak.
Folyton tömeg van.
1 pozitívum: a zöldségkínálata fantasztikus.
Tescoban egész jók a clubcard árak, a vásárlási szokásaid alapján ad termékkuponokat.
Ünnepek előtt egész komoly kedvezményt ad, én 44 ezer helyett 28 ezret fizettem.
A termékkedvezmenyek mellett járt 15 ezer vásárlás felett 2500 ft kedvezmény, meg mivel vasárnap is volt, így még extra 5 %.
Mindezek mellett az Aldiba járok rendszeresen, itt találok a legtöbb közeli lejáratú terméket leárazva. A sajtkinalat kiváló, rendszeresen van köztük leértékelés. Ünnepek előtt itt is van végösszeg kedvezmény, pl 35 ezer felett 4000 ft.
Ha enélkül be sem menne a bizonyos boltba, akkor ott többet költ, viszont tényleg lehetséges kevesebbet költeni, mintha máshol, teljes áron venné meg.
#17 Ez is igaz, de ettől még az összes többi létező felállás is ugyanúgy érvényes. A többi bolt is full ugyanezt csinálja, akkor összességében számítania se kellene, mégis számít.
Pl. amikor a lidl-nél appban kellene nekem előre aktiválgatnom a hülye kedvezményeket, pont mint a nyomorult molnál... Fogalmam sincs, mitől olyan jó, de elfogadom, hogy ez nekik működik, pedig rohadtul bosszantó, simán hátat is tudok fordítani havonta többször is nekik ezért.
"simán hátat is tudok fordítani havonta többször is"
Akkor elég megbocsátó vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!