Honnan lettek extra vásárlások a tesco klubkártyámmal? Ilyen 10-13 ezer forintos vásárlások vannak vele a helyi Tescoban, de se én se más családtagom nem volt. Gondolom másnak meg nincs meg a kártyám.
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 22:16
1/2 anonim válasza:
Nem tudjuk, nem mi vagyunk a Tesco ügyfélszolgálat.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk mivel a helyi Tescodban történt, ezért kétlem, hogy ez lenne, mert mennyi erre az esély, de pl. nálam már volt olyan, hogy egy appba bejelentkeztem a saját email címemmel és jelszavammal, és mégis valaki más profiljába dobott be. Egy fél órát használtam is a profilját, mert nem vettem észre, hogy nem az enyém. Aztán végül pont a profilhoz léptem és észrevettem, hogy egy idegen nevet és idegen email címet ír ki az adatoknál. Aztán pedig jobban odafigyelvén körbenéztem az appban, és észrevettem, hogy tényleg tartalmaz olyan dolgokat is a különböző menüpontokban, ami fixen nem hozzám tartozik. Mivel az extra vásárlások is a helyi tescodnál történtek, ezért nem tudom nálad mennyi az esélye ennek, de nálam már volt ilyen, meg is lepődtem, mert én fixen a saját email címemet és jelszavamat írtam be, de még is idegen profilba dobott be. De amúgy érdemes lehet az ügyfélszolgálattal felvenned a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!