Miért nincs Szekszárdon vagy Baján KFC?
Figyelt kérdés
Bezzeg Egerben 2 is van, pedig csak másfélszer nagyobb település. Nagykanizsán is van, a világ végén, miközben alig népesebb. Esztergomban is van KFC, ami ráadásul kisebb népességgel rendelkezik, mint Szekszárd vagy Baja.
+Baján és Szekszárdon, ha valaki KFC-zni akar menni qrva messzire köll elmenjen.
2023. jún. 27. 18:28
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, majd a mekiben ülve kérdezd meg a KFC-t.
3/11 anonim válasza:
Nem elég a meki? Már azt sem értem minek, de mindegy
4/11 anonim válasza:
Nem tudom. Ki ott a polgármester? Gondolom nem fideszes, ha nincs ott semmi sem.
5/11 A kérdező kommentje:
#3: A Mekiben nincs Diablo-s promóció. 😅
2023. jún. 28. 17:35
6/11 anonim válasza:
Ha fizeted nekem a menüt odaadom a kódot:D
7/11 anonim válasza:
Ilyen kérdés Szekszárd kapcsán másodszor merül fel. Nem gondolod, hogy Sz. túl kicsi ahhoz, hogy több nagy üzlet-, v. étteremláncot eltartson? Aki gyors volt, nyitott üzletet, később továbbit nyitni, nem biztos, hogy megéri.
Továbbá azt is el tudom képzelni, hogy ezek a láncok felosztották egymás között a területet.
8/11 anonim válasza:
Decemberben nyilik a Kfc Szekszardon:)
10/11 anonim válasza:
2024 decemberére várható a KFC nyitása Szekszárdon. Úgy tűnik a sok kárrogó véleménye ellenére mégis megéri a KFC-nek Szekszárdon üzletet nyitnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!