Ha azonnal fogyasztható, olcsó (egészséges) élelmiszereket vennék, mit ajánlasz?
Pl utazáskor nem szeretek étteremre költeni drága városokban. (Párizs, London)
Nyilván egy pékségben lehet reggelit venni, valami szendvics vagy ilyesmi.
De pl ebédre/vacsorára mit ajánlasz ami szupermarketben olcsón megehető és pl egy parkban elfogyasztható?
Szendvicsek/péksüti gondolom ott is van. De valami más. Pl almák, banán ami nagy előkészítést nem igényel. Vagy mondjuk egy Bonduelle konzerv.
plane ha ilyen menobb nagyobb varosokban vagy..akkor ez abszolut nem problema.
vannak hideg pultok kesz salatakkal. ha ezeket dragalod (mert szerintem sokszor az)
akkor veszel cocktail paradicsomot, mini uborkat, almat, egy kornspitzet, esetleg csak egy sima salatakevereket (?) . Hummust es akkor leulsz martogatsz es azt eszed. en mindig ezt szoktam es nagyon elvezem. letezik mar kis csomagolasban sajt is amit hozza ehetsz
Ha a kalóriakeretedbe belefér akkor reggeli: péksüti-zacskós zabkása (mindenhol van) szendvicsek vacsi ugyan ez is lehet
En még nyaraláson is általában dobozolok az ételérzékenysegeim miatt. De nekem az előrecsomagolt saláta vagy tortilla jöhet. Egyszer ettem olaszországban egy dobozos tésztát ami konkrétan úgy nézett ki, hogy kis mini elviteles ,,bódé”-ból lehetett vinni igen baráti áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!