Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nincs kompaktabb méretű...

Miért nincs kompaktabb méretű kosár ami pénzérmével használható?

Figyelt kérdés

Nekem a nagy bevásárlókocsik általában feleslegesek, ritkán vásárolok annyit, hogy az kelljen. Nálunk a Lidlben és Pennyben viszont nincs kosár, egyedül az Aldiban van.

Gondolom nem higiéniai okok miatt szüntették meg, hanem a munkaerőhiány miatt, mert idő állandóan a kosarakat pakolni. A kocsikat pedig a vásárlók visszatolják a megfelelő helyre, ahonnan egy másik vásárló elviheti.

A probléma megoldására adhatnának pénzzel működő kosarakat, ami kicsi is és vissza is kell vinni, hogy visszaadja a pénzt.

Nem is feltétlenül magába a kosárba kellene nyomni a pénzt, hanem valami pénzbedobós automatába. Bedobsz egy 200 Ft-os érmét, kapsz egy kosarat, visszaviszed visszakapod a 200 Ft-ot.

Talán attól tartanak, hogy jó emberek vinnék a kosarat is a pénzzel együtt?

2023. máj. 26. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is furcsa ez, hogy itt miért nincs semmilyen, Romániában van a Pennyben és a Lidlben is kis húzható műanyag kocsika, ingyen használható.
2023. máj. 26. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Pennybe is van kosár. Ahol eddig jártam volt.
2023. máj. 26. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Az Aldiban van kisebb érmés gurulós kosár is.
2023. máj. 26. 15:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Ami nekem közel van Aldi, abban érmétlen gurulós kosár van. Azt viszont a kasszánál le kell tenni, gondolom így van és nem vihetem ki. Esetleg a kassza után az üzleten belül pakolhatok el belőle, aztán vmelyik boltos visszaviszi a helyére. Érmés gurulós kosarat még nem láttam.
2023. máj. 26. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Kézi kosár nincs, mert sok vele a macera, meg úgy vannak vele, ha bevásárló kocsit tolsz, hátha több cuccot veszel majd.

De gurulós közepes kosár van, amit a pultnál le kell tenni a penniben is. Azt csak húzod magad után.

Az élelmesebbek meg megoldják, bemennek, keresnek egy kisebb méretű dobozt, és abba pakolnak. A végén meg összehajtják és kidobják a bolt előtti kukákba.

2023. máj. 26. 16:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért macerásabb a kosár, ha ugyanúgy működik mint a kocsi? Leszámítva a méretét ugyanaz.
2023. máj. 26. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Lidlbe azért nem járok, mert nincs kosár. A Pennybe meg már azért nem, mert volt ugyan kosár, csak nekem valahogy sosem jutott.
2023. máj. 26. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahol van se lehet túl vinni a kasszán mert sokat elloptak. A Lidl-nek 2 méretű kocsija van. Van egy kissebb is.

Amúgy lehet vásárolni bevásárló kosarat. Sajátot. Olyat veszel amilyet akarsz és azt csinálsz vele amit akarsz

2023. máj. 27. 06:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!