Mi az oka hogy az Intersparban 2 kuponnal letudhattam a vásárlást nem nézte senki addig a westend sparban egy nőt két mogorva pénztáros majdnem keresztre feszített mert egy kuponnal 3 terméket húzott le? Elkezdik hol a többi? Fenyegették majd
Mondjuk nem erkölcsős ilyet tenni, én nem tenném utálom ha prolinak néznek, de a kupont meg adják ingyen… de mondjuk vásárlásnál 4.-et lehet max felhasználni igaz?
Nos, valaki figyeli, valaki nem. Sok nyugdíjas pénztáros szeret okoskodni, de mondjuk itt igazuk volt…
Mondjuk van olyan pénztáros is, aki ad ilyen bónuszokat, mesélte valaki hogy ő kapott többet is, megkérdezte hogy hogy ilyen sokat kap, azt mondta aki szimpatikus neki annak ad többet
Nekem is volt olyan pénztáros aki a többi cuccomra is lehúzta a kupont amire nem lett volna elég.
Amúgy a westendben máskor is tapasztaltam màr bunkó pénztárost. Sőt mintha akkor is ez az idős néni lett volna. Leb.szott a sima pénztárnál, mert nem a kezébe adtam a kupont hanem a szalagra tettem.
08:25
Jah…Aktiválni is kell a külön termekekre is az App.-ban..
A tescoban legalább automatikusan levonja, ha van kártya…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!