Szerintetek is rendkívül sokat lehet spórolni a Tesco-ban a Clubcard kedvezmények és kuponok használatával? Milyen kuponoknak örülnétek?
Figyelt kérdés
(Nem úgy mint a Sparban, ahol szinte semmire sem teheted rá a kedvezményt.)2023. máj. 4. 21:26
11/15 anonim válasza:
Magyarországon minden ilyesmi nevetséges nem értem amúgy hogy miért hiszen ennek nincs köze az afához nincs köze az árfolyamhoz ennek ugyanolyannak kellene lenni mint Angliában vagy Amerikában.
13/15 anonim válasza:
Igen, sok normális ember ott szokott vásárolni.
14/15 anonim válasza:
Múltkor Tescoban valami 10-20 Ft körüli kedvezmény volt a 100-as papírzsebkendőre. Elég komoly összeget lehet spórolni, ha egy konténerrel veszel belőle. A fáradtságot sem éri meg, hogy kivágjam az újságból. Pennyben is sikerült 40 Ft kedvezményt elérni Penny kártyával, mikor 20 ezerért vásároltam. Sztem a kocsi több benyát megevett a kártya plusz tömege miatt, mint amit spóroltam xD
Magyarországon a kuponozás és kártyázád igencsak gyerekcipőben jár...
15/15 anonim válasza:
14
Néha azért ki lehet fogni olyant clubcard kedvezményt ami egész jó vétel.Más boltokhoz viszonyítva is..Bár már egyre ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!