Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet kapni mirelit lencsét?

Hol lehet kapni mirelit lencsét?

Figyelt kérdés
Babot, borsót, kukoricát találtam, lencséből viszont csak konzervet.
2023. ápr. 22. 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Sehol.
2023. ápr. 22. 09:44
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

"Babot, borsót, kukoricát találtam"

Száraz babot 100%, hogy nem láttál, sárgaborsót, ami a borsó egyfajta túlérett szintén száraz változata, szintén biztos, hogy nem láttál, a kukorica meg alapból nem száraz hüvelyes.

Értelem szerűen, nyilván csak olyanból van fagyasztott, amit fagyasztva lehet tartósítani, mert nagyobb a víztartalma.

A száraz hüvelyesek (tarkabab, fehérbab, egyéb számtalan színváltozatú szárítással tartósított babok, sárgaborsó, csicseriborsó, lencse...)

nem tartoznak ebbe a kategóriába.

Mivel atom fölösleges lenne lefagyasztani őket, tekintve az alacsony víztartalmukat. Soha nem is volt, meg nem is lesz belőlük fagyasztott.

Mint semmilyen más, szárítva tartósított dologból se lesz soha fagyasztott.

Nincs fagyasztott aszalt gyümölcs, fagyasztott szárított fűszerek, fagyasztott száraz kolbász, fagyasztott szárított sonka, stb...

2023. ápr. 22. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
2-es: értelemszerüen ZÖLDbab és ZÖLDborsó, amire a kérdezö gondolt!
2023. ápr. 22. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Konzerves is nagyon finom.
2023. ápr. 22. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

3-mas, igen, és?????

Nem volt világos, hogy pont emiatt hangsúlyoztam ki, hogy lencséhez hasonlóan, a szárítással tartósított bab és borsó verziókból egész biztos nem látott fagyasztottat?

Komolyan ennyire be kell lassítanom, és minden mondatomat 5 másikkal megmagyarázni, hogy az átlag ember követni bírjon, és fel bírja fogni a mondandóm lényegét, vagy csak itt szaladok bele rendszeresen ilyen belassult emberekbe?

2023. ápr. 22. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
3-mas, de azért (amellett, hogy eddig csak egy buta kötekedésre tellett tőled) megvárom, hogy érdemben is válaszolj, kíváncsi vagyok, mint tudsz hozzátenni, az okokról, miértekről, ahhoz, amit leírtam!
2023. ápr. 22. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Megkérdezhetem, hogy miért mirelit lencsét keresel?
2023. ápr. 22. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
A szárított verzió miatt még azért nem kapható fagyasztva mert a lencse és a sárgaborsó álltalába leves, vagy főzeléknek készül! Készételt ami pépes meg minek fagyasztanának?! Kukorica borsó stb azért is van fagyasztott verzióba mert köretként is fel lehet használni magyarul több féleképpen pl rizi bizi stb!
2023. ápr. 27. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
A lencsét igen sok esetben NEM pépesen használják, hanem körítésnek, salátának!
2023. ápr. 27. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
9# Nem pépesre gondoltam rosszul fogalmaztam! A lényeg hogy álltalába lencse levest meg lencse főzeléket készítenek! Oké hogy az egészséges életmód nemrég jött divatba és készítenek már salátákat is pl görög lencse salátát stb...
2023. ápr. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!