Bevásárlóközpontban dolgozók tényleg?
Figyelt kérdés
Rengeteg halkonzervet eszem. Ismerősöm mondta, van egy haverja aki lidlben vagy aldiban dolgozik, így féláron tud vásárolni ilyen termékeket, hoz ha szeretném. Az a kérdésem, hogy tényleg olcsóbban vesznek dolgokat az ilyen helyen dolgozó emberek?2023. febr. 16. 14:18
11/14 anonim válasza:
pennynél is van valamennyi dolgozói kedvezményük, de nem tudom ez a leakciózott árukra is pluszba jár-e vagy csak ami nem
12/14 anonim válasza:
Lidl-ben dolgoztam egy rövid ideig, ott azt csinálták a kollégák, a vezető tudtával, hogy 70%-ra leáraztak maguknak mindent, amit meg szerettek volna vásárolni. 70-re az aznap lejáró termékeket kell leárazni egyébként. Haverod is gondolom, ezt csinálja, hogy leáraz mindent, ami megtetszik neki. Sok helyen dolgoztam már, dolgozói vásárlási kedvezmény 5-30% között szokott lenni, általában van egy éves keretösszeg, annak a mértékéig tart a kedvezmény.
13/14 anonim válasza:
A szomszédom az Aldiban dolgozik, ott nincs dolgozói kedvezmény.
14/14 anonim válasza:
Rokonom auchan-os ott 10% van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!