Nem aljas dolog a Spartól, hogy piros cimkével 349-ről 348 forintra árazta a 0.5 literes Coca Colát, hogy ne lehessen lekuponozni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 00:14
1/8 anonim válasza:
De. Én ha kupont kapok, egyből megy is a kukába. A spar-os kuponok a leghaszontalanabbak az összes közül.
3/8 anonim válasza:
Csesszél jól ki velük!
Ne menj többet oda. :)
4/8 anonim válasza:
Úgy vagyok, mint 1. Dobom ki, semmire nem jó.
5/8 anonim válasza:
a spar mindig ezt csínálja:)
A spar a legdrágább leglehúzosabb bolthálózat!
Kuponnal is legtöbbször drágább náluk egy termék mint mondjuk a penny-ben vagy lid-ben:D
6/8 anonim válasza:
Mostanában jellemző, hogy vita van a pénztárnál a kuponok miatt. Többet kell várni a sorban, idegesek a vásárlók és a pénztárosok. Ezúton gratulálok annak a géniusznak, aki ezt így kieszelte és bevezette.
7/8 anonim válasza:
Adják mindig a kasszánál de el se fogadom.Szinte semmire se jó amire méeg lehet rakni kupon nélkül olcsóbb máshol.
8/8 anonim válasza:
Én sem foglalkozom soha semmilyen kuponnal, biztos vagyok benne, hogy azzal sem olcsóbb, mint amennyiért valahol máshol kupon nélkül be lehet szerezni. Szóval az egész kuponozás aljas dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!