Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szerettek a Pennyben vásárolni?

Szerettek a Pennyben vásárolni?

Figyelt kérdés
Van, aki szerint legjobb bolt, legolcsóbb, minden van, rendezett. Van, aki szerint egy koszos porfészek, minőség termékek szerint alja, csak a nagy árak vannak. Szerintem igaz, hogy a legolcsóbb, de valóban koszos és a termékek minősége nem túl jó.

2023. jan. 7. 12:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Igenytelen, az aru minosege erosen ketseges, rendetlen az egesz, szettepett kartondobozok meg nylonzacskok maradvanyai kozul kell kihalaszni az arut, tele van kifejezetten sz.r sajatmarkas szemettel.
2023. jan. 7. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem!

Gondolom máshol is olyan a Penny, mint itt mert "szabvány".

De nem tetszik ez a kígyó elrendezés, hogy végig kell menni az áruházon és tele durrantva itt-ott raklap árukkal amik ott vannak hagyva és sokszor bemenni nem lehet vagy odaférni a termékhez. Annyi esze nincs a dolgozónak, hogy legalább középre rakja, hogyha szűkösen is, de kosár nélkül be lehessen menni elérni amit akarsz. Persze ez nem általános szerintem, de itt jellemző ahova én járok.

Illetve másik kedvencem: Öreg nyugdíjasnak nincs annyi esze, hogy a hűtőpult elé ne a kocsival álljon oda, hanem mondjuk azt tegye odébb félre, hogy másik ajtót is esetleg ki lehessen nyitni, még ő fél óráig ott válogat.

2023. jan. 7. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Én ma vásároltam ott. Nem szeretem, hogy alig töltik fel az árut, nagyon sok a sajátmárkás termék, ami ugyanolyan árban van, mint a márkásabb. Üzlet függő, de én pont olyanba járok, ami pici, alig lehet elférni, ha valami elfogy, ritkán van újra töltve, illetve ha a bolt 6.30-kor nyit, akkor 7-kor még üres a péksütis rész, mert akkor sütik. De a Lidl-be ha bementem 6.40-kor, ott már volt minden. Olcsónak olcsó, legalábbis egy Spar-nál jobb, de már lassan mind ugyanaz
2023. jan. 7. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Nemrég szoktunk rá a Pennyre, 2 üzlet van a közelben, mindkettő elég kulturált,tiszta, rend van, a polcok feltöltve, nincsenek elhagyott raklapok.

De tudok olyan üzletről is, amit a helyiek úgy hívnak, hogy "a koszos" ott mindig retek van, a zöldségosztályon mindig rohad valami, raklapokat kell kerülgetni...

Szerintem ez nagyban múlik a boltvezetőn, és a dolgozókon.

2023. jan. 7. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Zsúfolt szar.
2023. jan. 7. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Miskolciként, már csak ritkán járunk Pennybe, kedvenc a lidl meg aldi(de ők eléggé ritkán akcióznak értelmes dolgokat)
2023. jan. 7. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Személy szerint nagyon ritkán szoktam, max ha nincs máshol de szerintem nem is olyan jó a kínálat mint pl Aldi, Lidl
2023. jan. 7. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Hülye az elrendezése. Ami nekem közel van, az mindig tele c típusú, 8 gyerek családokkal, akik szokás szerint szerteszét állnak és bámulnak, mint a birkák, ha el akarsz menni mellettük.
2023. jan. 7. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk olyan Penny van, ami nem koszos, és nem is zsúfolt. Én pl. pont pl. a Lidlben tapasztalom, hogy mindenhol kint vannak hagyva a raklapok, és zsúfolt mint a fene, legalábbis nálunk ilyen a Lidl, nem is szeretek emiatt oda járni. De igazából szerintem minden boltban meg van, hogy mit éri megvenni. Mármint Pennyben is vannak jó ár-érték arányú termékek. Most az, hogy "szeretek-e a Pennyben vásárolni"... Nem, nem szeretek, de úgy általában nem szeretek vásárolni, de muszáj. De ha arról van szó, hogy hol a legkényelmesebb vásárolni, akkor úgy azt mondanám, hogy a Tescoban szeretek vásárolni, ott a legkényelmesebb, de tény, hogy sok dolog drágább, mint máshol.
2023. jan. 8. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem. A saját cuccaik írtó silány minőségűek. Néha szokott a Pepsire jó akció lenni olyankor bemegyek és ennyi.
2023. febr. 1. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!