Van, aki szerint legjobb bolt, legolcsóbb, minden van, rendezett. Van, aki szerint egy koszos porfészek, minőség termékek szerint alja, csak a nagy árak vannak. Szerintem igaz, hogy a legolcsóbb, de valóban koszos és a termékek minősége nem túl jó.
Nem. Igenytelen, az aru minosege erosen ketseges, rendetlen az egesz, szettepett kartondobozok meg nylonzacskok maradvanyai kozul kell kihalaszni az arut, tele van kifejezetten sz.r sajatmarkas szemettel.
2023. jan. 7. 13:01
2/10 anonim válasza:
Nem!
Gondolom máshol is olyan a Penny, mint itt mert "szabvány".
De nem tetszik ez a kígyó elrendezés, hogy végig kell menni az áruházon és tele durrantva itt-ott raklap árukkal amik ott vannak hagyva és sokszor bemenni nem lehet vagy odaférni a termékhez. Annyi esze nincs a dolgozónak, hogy legalább középre rakja, hogyha szűkösen is, de kosár nélkül be lehessen menni elérni amit akarsz. Persze ez nem általános szerintem, de itt jellemző ahova én járok.
Illetve másik kedvencem: Öreg nyugdíjasnak nincs annyi esze, hogy a hűtőpult elé ne a kocsival álljon oda, hanem mondjuk azt tegye odébb félre, hogy másik ajtót is esetleg ki lehessen nyitni, még ő fél óráig ott válogat.
2023. jan. 7. 13:06
3/10 anonim válasza:
Én ma vásároltam ott. Nem szeretem, hogy alig töltik fel az árut, nagyon sok a sajátmárkás termék, ami ugyanolyan árban van, mint a márkásabb. Üzlet függő, de én pont olyanba járok, ami pici, alig lehet elférni, ha valami elfogy, ritkán van újra töltve, illetve ha a bolt 6.30-kor nyit, akkor 7-kor még üres a péksütis rész, mert akkor sütik. De a Lidl-be ha bementem 6.40-kor, ott már volt minden. Olcsónak olcsó, legalábbis egy Spar-nál jobb, de már lassan mind ugyanaz
2023. jan. 7. 13:07
4/10 anonim válasza:
Nemrég szoktunk rá a Pennyre, 2 üzlet van a közelben, mindkettő elég kulturált,tiszta, rend van, a polcok feltöltve, nincsenek elhagyott raklapok.
De tudok olyan üzletről is, amit a helyiek úgy hívnak, hogy "a koszos" ott mindig retek van, a zöldségosztályon mindig rohad valami, raklapokat kell kerülgetni...
Szerintem ez nagyban múlik a boltvezetőn, és a dolgozókon.
2023. jan. 7. 13:15
5/10 anonim válasza:
Nem. Zsúfolt szar.
2023. jan. 7. 13:22
6/10 anonim válasza:
Miskolciként, már csak ritkán járunk Pennybe, kedvenc a lidl meg aldi(de ők eléggé ritkán akcióznak értelmes dolgokat)
2023. jan. 7. 13:31
7/10 anonim válasza:
Személy szerint nagyon ritkán szoktam, max ha nincs máshol de szerintem nem is olyan jó a kínálat mint pl Aldi, Lidl
2023. jan. 7. 14:16
8/10 anonim válasza:
Hülye az elrendezése. Ami nekem közel van, az mindig tele c típusú, 8 gyerek családokkal, akik szokás szerint szerteszét állnak és bámulnak, mint a birkák, ha el akarsz menni mellettük.
2023. jan. 7. 17:56
9/10 anonim válasza:
Nálunk olyan Penny van, ami nem koszos, és nem is zsúfolt. Én pl. pont pl. a Lidlben tapasztalom, hogy mindenhol kint vannak hagyva a raklapok, és zsúfolt mint a fene, legalábbis nálunk ilyen a Lidl, nem is szeretek emiatt oda járni. De igazából szerintem minden boltban meg van, hogy mit éri megvenni. Mármint Pennyben is vannak jó ár-érték arányú termékek. Most az, hogy "szeretek-e a Pennyben vásárolni"... Nem, nem szeretek, de úgy általában nem szeretek vásárolni, de muszáj. De ha arról van szó, hogy hol a legkényelmesebb vásárolni, akkor úgy azt mondanám, hogy a Tescoban szeretek vásárolni, ott a legkényelmesebb, de tény, hogy sok dolog drágább, mint máshol.
2023. jan. 8. 09:40
10/10 anonim válasza:
Nem. A saját cuccaik írtó silány minőségűek. Néha szokott a Pepsire jó akció lenni olyankor bemegyek és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!