A Lidl-ben lehet kapni mikulás csomaghoz olyan zacskót?
Figyelt kérdés
Az iskolában holnap van az ajándékozás és én még sajnos se az édességeket se a mikulás zacskót nem vettem meg, az utóbbit nem tudom hol keressem, sürgős, itt legközelebb egy Lidl van, ott tudnék venni szerintetek? Mert ha igen akkor később elmegyek de feleslegesen nem akarok2022. dec. 7. 12:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem az a legegyszerűbb, ha veszel egy komplett csomagot. Az van a Lid-ben. Ha akarsz mellé még adni valamit akkor be tudod csomagolni, vagy levágod a szalagot a zacskóról, beleteszed, és egy akármilyen szalaggal vagy akár cérnával) átkötöd.
3/3 anonim válasza:
Külön nem biztos, de én is megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!