Nekem kell kérni a matricát vagy hogy van ez? (Lidl)
Figyelt kérdés
23 ezerért vásároltam a Lidlbe és nem kaptam se matricát se gyűjtőt. Nekem kell szólnom hogy adjanak? Nem nekik kéne adni egyből? 8000ft után jár 1 matrica és 6nak kell kigyűlnie hogy megkapjam a könyvet. 28.a óta megy a játék.2022. nov. 30. 14:13
1/4 anonim válasza:
Sokan nem kérik,nem kérdeznek akasszások mindenkit,még utólag is kérhetted volna
2/4 A kérdező kommentje:
Megmondom az őszintén hogy még a könyvet is figyeltem mögötte de mikor elkezdte kidobálniba cuccokat csak arra tudtam figyelni hogy mindent időben elpakoljak. Eszembe nem volt már akkor, itthon jutott eszembe sajnos.
2022. nov. 30. 14:25
4/4 anonim válasza:
Rengeteg dologra kell figyelniük, nagy a hajtás és sokan nem kérik, így egy idő után megunják, vagy el is felejthetik kérdezni. De az is ugyanúgy előfordulhat, hogy elfogyott és ezért nem kérdezi.
Én jártam már (nem pont ezzel, de hasonló osztogatós cuccal), hogy az előttem levő kérdezte a pénztárost és mondta neki, hogy nem tud adni, mert már elfogyott nála. Ha neked fontos és másik kasszában van, akkor megpróbálhatsz onnan is kérni.
Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy legközelebb elviszed a mostani számlát is és megpróbálod arra is elkérni, mert most nem kaptál. Ha szigorúan veszik, akkor visszamenőleg nem fogják megadni, de az is lehet, hogy megkapod. Egy kérdést megér.
Máskor inkább ott helyben próbálj érdeklődni, az a biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!