Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nincs cukor a boltokban?

Miért nincs cukor a boltokban?

Figyelt kérdés
Vajon azért nincs cukor, mert egyáltalán nincs még a gyártóknál sem? Vagy a nagykernél? Esetleg a bolt rendel keveset? Vagy van mindenhol, csak a raktárban várja az árstop végét?
2022. nov. 30. 08:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Már vagy ezerszer meg lett válaszolva. Keress vissza. Van cukor, csak reggel kell menni.
2022. nov. 30. 08:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Reggel voltam. Két boltban sem volt.
2022. nov. 30. 08:28
 3/30 anonim ***** válasza:
33%
Van cukor. Nyilván ha olyan helyen élsz, ahol egy kisbolt van, akkor nehezebb. De városban van ezerféle bolt. Nagyobbakban szokott lenni, többféle is.
2022. nov. 30. 08:34
 4/30 anonim ***** válasza:
80%

Mert hatósági áras.

Mit nem értesz?

Tojás, krumpli se lesz.

2022. nov. 30. 08:34
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, hol élsz és milyen üzletek vannak ott. Náluk pl. Metroban eddig mindig láttam. Én is ott szoktam venni. Kisebb boltokban sokszor el szokott fogyni a sima fehér kristálycukor. De pl. barna van akkor is.
2022. nov. 30. 08:39
 6/30 A kérdező kommentje:

Budapesten élek.

Ma egy Pennyben ée egy Sparban kerestem. Anyu tegnap másik Sparban szintén nem talált. Most megnézem egy harmadikbab, de ha lesz, bizisten még a 4 évest is beállítom a sorba azzal az 1-2 darabbal, amit amúgy odaadnak.

2022. nov. 30. 08:41
 7/30 A kérdező kommentje:

Értem, hogy hatósági áras.

Ez az eladási árat befolyásolja, nem a létezését. A kérdés az volt, hol a cukor? Le sem gyártják? Vagy a gyártó raktárában pihen? A nagykernél? A boltok raktárában? Esetleg a lakosság kamráiban felvásárolva?

2022. nov. 30. 08:43
 8/30 anonim ***** válasza:
62%

Mert a bugris parasztoknak hiányzott Kádár atyuska, így visszahozatták.

Előre megyünk, nem hátra, a németek meg azért nem tudnak a mit kezdeni a sok cukrukkal, mert rég halálra fagytak a fűtetlen lakásaikban :)))

2022. nov. 30. 08:45
 9/30 anonim ***** válasza:
94%

Látom nem érted. Reggeli műszakban szokták kirakni az aznapi adagot. Ha rosszkor mész, akkor nyilván nem lesz ott a polcon.

A hatósági árral kapcsolatban gondolkozz el azon, hogyha te valamit veszel 100 forintért, akkor eladnád 10 forintért? Mert a hatósági ár erre kötelez. Vagy azt gondolod, hogy a boltok ingyen kapják az árut?

2022. nov. 30. 08:47
 10/30 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, hogy a bolt bőven behozza máson. Biztos vagyok benne, hogy se a Penny, se a mocskosul drága Spar nem fog tönkremenni a cukor miatt.

Amúgy meg ha annyi cukor van, ami elfogy félóra alatt, akkor az azt jelenti hogy nincs cukor. Legalábbis semmiképp sem elég.

2022. nov. 30. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!