Miért nincs cukor a boltokban?
Mert hatósági áras.
Mit nem értesz?
Tojás, krumpli se lesz.
Budapesten élek.
Ma egy Pennyben ée egy Sparban kerestem. Anyu tegnap másik Sparban szintén nem talált. Most megnézem egy harmadikbab, de ha lesz, bizisten még a 4 évest is beállítom a sorba azzal az 1-2 darabbal, amit amúgy odaadnak.
Értem, hogy hatósági áras.
Ez az eladási árat befolyásolja, nem a létezését. A kérdés az volt, hol a cukor? Le sem gyártják? Vagy a gyártó raktárában pihen? A nagykernél? A boltok raktárában? Esetleg a lakosság kamráiban felvásárolva?
Mert a bugris parasztoknak hiányzott Kádár atyuska, így visszahozatták.
Előre megyünk, nem hátra, a németek meg azért nem tudnak a mit kezdeni a sok cukrukkal, mert rég halálra fagytak a fűtetlen lakásaikban :)))
Látom nem érted. Reggeli műszakban szokták kirakni az aznapi adagot. Ha rosszkor mész, akkor nyilván nem lesz ott a polcon.
A hatósági árral kapcsolatban gondolkozz el azon, hogyha te valamit veszel 100 forintért, akkor eladnád 10 forintért? Mert a hatósági ár erre kötelez. Vagy azt gondolod, hogy a boltok ingyen kapják az árut?
Azt gondolom, hogy a bolt bőven behozza máson. Biztos vagyok benne, hogy se a Penny, se a mocskosul drága Spar nem fog tönkremenni a cukor miatt.
Amúgy meg ha annyi cukor van, ami elfogy félóra alatt, akkor az azt jelenti hogy nincs cukor. Legalábbis semmiképp sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!