Sparos kuponok a sárga címkés termékekre is érvényesek?
Szerintem arra igen, csak az akciósra nem.
Egyébként a cégnek nem az lenne kedvezőbb, hogy akciós termékekre is felhasználja az ember a 20% kedvezményt?
Ha a 2000 Ft-os teljes árú termékre használom fel a kupont, akkor 400 Ft-tal kevesebbet fizetek, ha az 50%-os akciós termékre, akkor "csak" 200-ak fizetek kevesebbet.
"a cégnek nem az lenne kedvezőbb, hogy akciós termékekre is felhasználja az ember a 20% kedvezményt?"
Nem.
"Ha a 2000 Ft-os teljes árú termékre használom fel a kupont, akkor 400 Ft-tal kevesebbet fizetek, ha az 50%-os akciós termékre, akkor "csak" 200-ak fizetek kevesebbet."
A céget az érdekli, hogy minél hamarabb minél több pénzt beszedhessen. Ha a 2000 Ft-os teljes árú termékre használod fel a kupont, akkor 1600,-Ft-ot hagysz ott a boltban, ha viszont az 50%-os akciós termékre, akkor csak 800,-Ft-ot. Nagyon nem mindegy.
"fehér címkések mégse engedte. Én meg néztem hogy most buktam több ezer forintot miközben, ha megvárom a Mülker BF 20%-os napot ott valóban megkapom a kedvezményt"
Igen, ez van a sparral mindig mondom, ott verik át a vevőt, ahol csak tudják. Gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!