Szerintetek melyik a leg pénztárcabarátabb bolt?
Amelyik jó messze van, mert abba nem megyek be, ergo nem költök náluk semmit. 😜
Na jó, viccet félre téve, tökre függ attól mit veszel. Én kisebb tételben vásárolok, és több helyen.
Hát, egyszer voltam bent az Aldiban, tetszett, hogy 300Ft-ba került az akkor már 5-600Ft-os golyós dezodor. Tavaly ilyentájban vásároltam, azóta sem jártam arra, nagyon kiesik.
Tesco-ba sűrűbben járok alu dobozt leadni, meg ott szerzem be a betétet. Amúgy kaját, minden mást máshol veszek.
Penny: majdnem minden a duplájára vagy a háromszorosára ment fel, így ő sem olcsó már, talán a választék és az akciók, ami miatt megéri kimenni.
Spar: útba esne, pontgyüjtö kártya is van, de nincs semmi extra náluk.
Coop: pontgyűjtés miatt náluk vásárolok, nagy előnyük, hogy a használt olajat átveszik (100Ft/1l). Van ami kártyával akciós, így van értelme bemenni. Sok esetben van leértékelt termék, ami néha majdnem a negyede ár a polcos árnak.
Kenyér pedig maszek boltból van véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!