Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol tudok venni nyelvhalat?...

Szabi15 kérdése:

Hol tudok venni nyelvhalat? Neten keresgélve sajnos nem találtam.

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

Szerintem olcsóbban is lehet finom halat pl. pisztrángot venni. De a kíváncsiság nagy úr, ha megveszed, megértem. Majd írd meg, milyen volt.

2022. okt. 28. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, megpróbálom a pisztrángot inkább :)

Egy receptet találtam a szakácskönyvemben, gondoltam próbálok valami különlegeset, de nem tudtam hogy a nyelvhal ennyire drága és ennyire különleges, pláne hogy még nem vagyok annyira rutinos ,,szakács", kár lenne elrontani ezt a drága halat.

2022. okt. 28. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig azt se tudtam, hogy nyelvhal van (1. vagyok).

Egyébként a csabai kolbásznak is 10000 Ft felett van már kilója. Olyat már ettem, de most egy ideig nem fogok...

Pisztrángot a Bükkben ettem sütve, jó volt.

2022. okt. 28. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A pisztráng finom, a nyelvhal is finom.
2022. okt. 28. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, merre laksz, de pár évvel ezelőtt a Lehel Piacon többször vettem filézve. 2800 Ft/kg rémlik, azóta lehet 4-5 ezer, de biztosan nem 17. Vagy valami különleges, amit belinkeltek, vagy engem vertek mindig át. :D
2022. okt. 28. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Pár éve a csabai is 3000 volt. Most 3000-ért a legolcsóbb zagyva parti lángoltad kapod.

Ettől függetlenül a lehel tér jó tipp, köszi, lehet magam is megnézem.

2022. okt. 28. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is nyitott szemmel járok majd azért, most vettem lazacpisztrángot, 7290ft kilója ennek is 🙄
2022. okt. 29. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!