Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Kenyér: kevés szénhidrát-tarta...

Kenyér: kevés szénhidrát-tartalmú, teljes kiörlésű, ami mindig kapható?

Figyelt kérdés

Kapható olyan kenyér (főleg Auchan-ban, vagy Príma-ban érdekelne), amely:

- kevés szénhidrátot tartalmaz

- teljes kiörlésű gabomából van

- lehet rozskenyér is vagy bármilyen

- mindig kapható

- szeletelt (de ha csak nem szeletelt formában kapható, akkor ez nem szempont)

Ha más áruházban tudtok ilyet, írjátok meg.

2022. okt. 12. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:

A kenyér attól, hogy sima lisztből készül, vagy teljes kiőrlésű, rozs, korpás stb. érdemben nem különbözik a szénhidrát tartalma. Az élelmi rost tartalma, glikémiás indexe változik.

Teljesen mindegy, hogy milyen kenyeret eszel, az lehet fehér is, ha 1 szelet, és hozzá sok zöldséget fogyasztasz, akkor alacsonyabb lesz a CH beviteled.

2022. okt. 12. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Régen találtam magvas, szeletelt kenyeret, csupán 7 gram szénhidráttal is.

Van, lehet eltérés.

2022. okt. 12. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Aldiban van többfajta, nagyon magos kenyér. 5 szelet, szeletelve, műanyagban. Viszonylag sokáig eláll.

Én nem szeretem mert habár kevés a ch, irdatlan sok a zsír amitől sok a kalória

2022. okt. 12. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Az Aldiban van a "New Lifestyle fehérjében gazdag sütőipari termék" nevű kenyérféle. Azt hiszem 7% szénhidráttal. Szoktam venni, én szeretem.
2022. okt. 12. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Sparban és a Coop-ban veszek Ceres Slimm teljes kiőrlésű szénhidrátcsökkentett kenyeret, ill. szintén Ceres Slimm korpás szénhidrátcsökkentett kenyeret. 6 és 5 g szénhidrát van 1 szeletben. Előbbi 999,utóbbi 599 Ft. 250 g-os kiszerelés mindkettő.
2022. okt. 13. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!