Attila Bé kérdése:
Hol lehet kapni fėlkėsz ėtelt, amit màr csak mikrozni kell? Aldiban màr nincs, a Sparosat màr unom (volt 2 fėle), a CBA-ban meg most kėrdeztem, nekik nincs.
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 17:07
1/10 anonim válasza:
Lidl. Chef select halasule, gulyasleves es tarsai
2/10 anonim válasza:
Az Auchanban vettem ilyenből sztrapacskát, nagyon fincsi volt, a többit még nem kóstoltam. Azért Beeeep! mert a tetejében van egy kis duda és ha kész van elkezd dudálni.
3/10 anonim válasza:
Tesco tele van ilyen kész kajákkal
5/10 anonim válasza:
LDIL-ben van több féle, és egész jó áron. Én káposztás tésztát, krumplis tésztát, paprikás krumplit kóstoltam eddig, kifejezetten ízlettek.
6/10 anonim válasza:
Meg a konzerv készételek is vannak.
8/10 A kérdező kommentje:
A konzervet nem szeretem. A DM az nem drogėria?
2022. dec. 13. 21:38
9/10 anonim válasza:
Október óta se sikerült?! A DM egyébként tényleg drogéria, nyilván másra gondolt.
10/10 anonim válasza:
De, főleg drogéria, de rengeteg féle kaja van már.
Szóval nem, nem másra gondoltam "nyilván", #9 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!