Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Csak a hajdúböszörményi...

Csak a hajdúböszörményi pennyben nincs soha árstop-os tej?

Figyelt kérdés
Hetek óta nincs, még ha bemegyek meló előtt 7 és fél 8 között, akkor sincs. Menjek nyitásra? Vagy tényleg ki se rakják amíg olcsóbban kell adniuk? De ha nincs is, akkor miért adják a többi tejet dupla áron? Hisz így nincs veszteségük, mert nem is adnak el belőle (az árstoposból)... Nem értem, kész vicc. Fejemet merem rátenni, hogy egyik országban sincs ilyen.

2022. szept. 23. 13:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Másrészt neked NEM a tejért kell sorbanállni, hanem az OLCSÓ tejért, ha neked az a pár forint ennyire fontos, akkor ne reklamálj."

Az a pár forint az több száz forint... 500ft felett van mindenhol, ami nem uht...

Most nekem ez a 4 liter bejár 1 hónapig, majd utána megint rendezek ilyen tejvadászatot.

"Vagy vásárolj valami nagyobb helyen, ahol több áru van.

Felénk nincs sem a tejböl, sem a cukorból, sem egyébböl hiány"

Hol van az a feléd?

2022. szept. 27. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Dél-Alföld - gyakorlatilag minden település errefelé
2022. szept. 27. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk 7.00 kor nyit, 7.05 kor már nincs tej mert verekednek azért a kevés kitett tejért az emberek. Én a helyedben nyitásra mennék és taposnék egyenesen a tejhez amint nyílik az ajtó
2022. okt. 29. 14:52
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as: Ma 6:40kor ott álltam, de már olyan 15.-ként érkeztem oda. Esélyem sem volt sajnos, hiába 7-kor nyit vasárnap. Mindenki vett 5 db-ot, de mire ezen felucsódtam, már cukor sem volt. Tényleg szinte veszekedtek, tolongtak... Persze csak nyugdíjasok voltak - nem tudom mit csinálnak 5 liter tejjel, gondolom eladják a szomszédoknak. Jó lenne, ha max 3db-t lehetne vagy csak 1 db-t, mert akkor jutott volna nekem is.
2022. okt. 30. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!