Pennyben lehet csak egy banánt venni?
Figyelt kérdés
Megkívántam a banánt, de csak ötösével vannak. Ha letépek egyet, azt úgy lehet? Az egészet nem akarom, mert drága. Írjatok gyorsan, mert most itt vagyok.2022. szept. 17. 10:25
1/5 anonim válasza:
Neked kell lemérni és beütni a kódot a mérlegen? Akkor simán!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kell beütni semmit. De már vettem és nem szóltak a pénztárnál! Csak odatettem a kasszaszalagra és kész.
2022. szept. 17. 10:36
3/5 anonim válasza:
Természetesen lehet. Nem mindenhol te méred le, van ahol a pénztárnál mérnek, de ettől függetlenül annyit veszel amennyit akarsz.
4/5 anonim válasza:
Én vöröshagymából, vagy fokhagymából is veszek egyet. Még soha nem szolt senki, igaz, nem is érdekelne.
5/5 anonim válasza:
Van, ahol a fügét darabra adják. Most pl. akciósan 130 Ft a Lidl-ben. (Miközben a piacon 800 Ft kilója, és sokkal jobb is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!