OMV benzinkúton lehet kávét ml-ben elvitelre kérni?
Figyelt kérdés
Kávétortát szeretnék csinálni és a recept "400 ml feketekávét" kér. Ha bemegyek a benzinkútra tudom így kérni elvitelre?2022. aug. 22. 15:59
1/8 anonim válasza:
Nem mert nem tudják, hogy mi az a "ml". Én sem tudom.
2/8 anonim válasza:
vegyél az aldiban dobozos feketekávét...
3/8 anonim válasza:
Ki van irva hogy hany deci egy kave vagy megkerdezed. Ha 2 deci egy kave akkor veszel 2t
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg tudják így adni, de elég drága lesz, ha mondjuk 14 eszpresszó kell hozzá. Miért nem főzöd le a kávét otthon? Jobban járnál.
5/8 anonim válasza:
olcsóbban jössz ki, ha veszel egy legkisebb csomagolású nescafe-t, és megcsinálod a 4 dl kávét otthon... forróvízzel.
7/8 anonim válasza:
Nyilván nem lehet, de nyilván megoldják.
Elég fölösleges volt ezért kérdést kiírni.
8/8 anonim válasza:
Gabikám, hiába taposod a 8. X-et, azért az általad annyira felvágott kor nem egyenlő az értelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!