Sparban miért drágább szinte minden, mint más boltokban?
Mert ha nem lenne egy üzlet(lánc), ahol szinte minden drágább, akkor nem lehetne olyan sem, ahol olcsóbb.
A SPAR rohadt drága, nagyon kevés olyan akciójuk vagy termékük van amiért érdemes bemenni. Én kb. csak akkor megyek oda, amikor a 20%-os matricákat osztogatják, vagy hazafelé ha tényleg csak egy egy üveg ásványvíz van egyéb apróság kell. Az egyetlen termékük amit veszek az a Vidéki cipó, de abból egy csomag elég két hétre.
Mert a Spar NEM diszkont...
Elegánsabbak a boltok, több az eladó - ezt mind meg kell fizetned...
5-ös
Mitől lenne elegánsabb, mint pld. a LIDL?
Merthogy a szutyok CBA-knál elegánsabb, az nem kérdés, de azoknál minden elegánsabb.
A több eladó sem igaz. Van hogy percekig várok mire egy eladó előkerül mondjuk a felvágottas pulthoz, és nem is emlékszem mikor volt olyan hogy a 4 pénztárból legalább kettő működött volna, akár mekkora is a sor az egyetlen üzemelő kasszánál. A LDIL-nél meg ha négyen állnak egy kasszánál, már nyitják is a következőt.
7-es
LIDL-ben, ALDI-ban sem kartonokban van kitéve. Olyant én csak a METRO-ban láttam.
8: dehogynem....
Nézz végig a polcokon...
Mindig onnan szoktam elhozni éppen kiürülő dobozokat (átteszem a maradékot a szomszédos dobozba), ha nem viszek magammal szatyrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!