Száraztésztából melyiket érdemes vásárolni, melyik éri meg fajlagosan, egységáron jobban?
Figyelt kérdés
Leginkább krumplis tésztát, tejfölös fokhagymás tésztát, túrós tésztát, és köménymag levest szoktam készíteni.2022. júl. 8. 03:35
1/7 anonim válasza:
Drágább ugyan, de a 8 tojásos a legjobb. Nem csak ít
zre, de szaporább is, mint a tojás nélküli.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi az hogy szaporább? Hamarabb megfő?
2022. júl. 8. 08:03
3/7 anonim válasza:
A nyolc tojásos jobban megdagad,szaporább
4/7 A kérdező kommentje:
magyarán kiadósabb, nemde?
2022. júl. 8. 08:56
6/7 Prince de Bretagne válasza:
Szerintem a durumlisztes tésztàk amik a legjobban stimmelnek,
lehet tojàsos a tarhonya, vagy a csuszatészta a többi az durumlisztes.
pl Barilla mint közepes minöség, egyéb olasz minöségi màrkàk mint Garofalo, Rummo, de Cecce, Setaro ..... az a lényeg hogy bronz alapon legyenek formàlva: bronzon huzott
Az a lényege a jo tésztànak hogy jol felszedje a szoszt
7/7 anonim válasza:
A saját márkásak (Lidl, Aldi) egész jók. Én is próbálgattam Gyermelyit és hasonló nagyobb márkákat, de arra jutottam, hogy nincs számottevő különbség. Árban viszont nagyon is, jóval többe kerülnek a márkásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!