Igaz ha ki megyek Ausztriában a boltba az árak nem drágábak vagy olcsóbak mint Magyar Országon?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 18:09
21/23 anonim válasza:
19
Oké, benéztem, elnézést kérek! Ne haragudj, félreértelmeztem az első mondatodat! Bocsánat!
22/23 anonim válasza:
Csak nem mindegy milyen minőségű árut kapsz az adott árért és milyen választékot.
23/23 anonim válasza:
22-es!
Amiket én összeírtam itt, az 99%-ban ugyanaz a termék. Ugyanaz a márka. Tehát nem a teszkó szalámit és a kézműves, szarvasszalámit hasonlítottam össze, hanem azonos árukat.
A választék teljesen mindegy ebből a szempontból, ezek a termékek itt is, ott is megvásárolhatóak. Vannak Ausztriában olyan termékek, ami itthon nincs, de ez a kérdés nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!