Nem lehet venni valahol pici csomagos BBQ szószt amiből csak 1-2 szelet húst kipróbálhatnék milyen sütni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 20:07
1/8 anonim válasza:
Keress receptet és akkora adagot készitesz amekkorát csak akarsz! (Esetleg palacsintaport nem kerestél 1-2 palacsintára valot?)
2/8 A kérdező kommentje:
én csak ki szeretném próbálni, nem tudom hogy bejönne-e vagy csinálnék olyan sokszor hogy meg kelljen venni egy nagy flakont
2022. jún. 12. 21:08
4/8 A kérdező kommentje:
majd ha kevés pénzed lesz megtudod
2022. jún. 12. 21:14
6/8 anonim válasza:
Nincsenek olyan hozzávalóid, amik a szószhoz kellenek?
7/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem, az úgysem lenne ugyanaz
2022. jún. 12. 22:38
8/8 anonim válasza:
Azt garantálni tudom egyébként, hogy a házi szószod biztosan finomabb lesz, mint a bolti. BBQ fűszerkeverék nem jó? Ha úgyis sütéshez akarod.
A kisebb csomagolás mindig drágább, tehát ha találsz is ilyen 100-200g-os kivitelt, hasonló árban lesz, mint a tubusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!