Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az idősek miért rohanják le a...

Az idősek miért rohanják le a pék részleget ha friss pékárut tolnak ki a szupermarketben?

Figyelt kérdés
ráadásul lefagyasztják azonnal otthon.
2022. máj. 11. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
A frissre való igény szerintem nem csak az idősek privilégiuma. Kortól függetlenül “ lerohanják” és a nagy részük nem azért veszi, hogy lefagyassza. Mellesleg a friss lefagyasztva kiengedés után finomabb, mint a 2 napos.
2022. máj. 11. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Te honnan tudod mások mit csinálnak otthon kreténke?
2022. máj. 11. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem bennűk maradt a beidegződés, hogy elfogy és nem lesz már aznap. Gyermekkoromban ha nem ment le valaki időben a közértbe akkor előfordulhatott, hogy nem jutott kenyér vagy más.
2022. máj. 11. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
És ez téged frusztrál?
2022. máj. 11. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Friss pékárút mindenki lerohanja, esetleg az idősebbek lassabban rohannak ezért feltűnőbbek a fiatalabbaknál XD
2022. máj. 11. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Fura, nálunk már az összes hiper/szupermarketben meg minden egyéb boltban folyamatosan sütik a pékárukat, nem kell sehol "lerohanni", hogy legyen. :D
2022. máj. 11. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
mert minel frissebben fagyasztod annal jobb
2022. máj. 11. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

Én azért rohanom le, hogy a fiatal huligánoknak ne jusson.

Irma néni, 85

2022. máj. 11. 23:13
 9/9 anonim ***** válasza:
92%

Én fiatal vagyok, de én is lerohanom:)

Lehet, hogy veszek 2 darab barackos pudingos párnát, de az friss legyen.

2022. máj. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!