A Coop miért olyan drága?
Az egy dolog, hogy drága, de általában még a kiszolgálás is lassú és bunkó. Az infrastruktúra (például POS-terminál) lassú és elavult.
Pár hónappal ezelőtt bementem zárás előtt negyed órával pár kisebb cuccot venni, célirányosan és gyorsan. Körülbelül úgy bántak velem, hogy a végére kb. nekem volt bűntudatom, mert nyitvatartási időben bementem gyorsan venni 1-2 dolgot.
Másik, közeli Coop, ma. Bementem és akartam venni egy fél literes kólát. Beálltam a sorba, az elején pár ott dolgozó eladó állt. Percekig beszélgettek, amíg feltorlódott a sor. Szerencsére nem siettem, nyugodt voltam, nem szólt érte senki. Egyetemista csaj akart előttem fizetni, de átlátszó tokban nem akart működnie a bankkártyája. Utána akartam én is fizetni, simán odaérintettem, majd elkezdi mondani a pénztáros csaj, hogy miattunk torlódik fel a sor és nem engedné 500 Ft alatt a bankkártyával való fizetést. Szerencsére nyugodt voltam, de legszívesebben ott elkezdtem volna balhézni, csak mögöttem is álltak, meg nem volt kedvem hozzá.
Érdekes módon a Lidl-ben sokkal feszesebb tempónál is tök normális és rendes a kiszolgálás, működik a terminál gördülékenyen, sőt, egyszer a pénztáros futott utánam az otthagyott tömlős sajttal :)
Na ezért is kerülöm személy szerint, csak sajnos egy forgalmas vasútállomás mellett ez a hulladék van.
A durum tésztát kb 580 forintért veszem egy csomagot
Azt ne mondd már hogy máshol ez most 300 Ft alatt van…..
14-es!
A szinte mindent dupla áron azért túlzás, de olyan termék is van.
A durumtészta egyébként 430 az EcoFamily-ben (500g) De mindenhol van 500Ft alatt. (Lidl, Aldi, Penny, Interspar,Auchan, Tesco)
Mondjuk a márka sem mindegy
De azért nem tölteném az életemet azzal hogy azt lessem egész nap hogy hol olcsóbb a tészta 60 forinttal
Pl konzerv kukoricát már vagy egy éve nem veszek mert az felment vagy 900 forintra ami azért nevetséges…
Tudom hogy panel közötti boltok mindig drágábbak mert ide el is kell hozni az árut de ez 3 percre van, a Tesco meg fél órára… nincs kocsim és csak magamnak vásárolok.
16-os!
Az átlagos kukoricakonzerv 340g, 300 Ft az Aldiban, Lidlben, Pennyben. Nem tudom mekkora kerül 900-ba, de ha ez a normál méretű, akkor az nagyon durva.
Hogy neked mesze van a többi bolt, attól még drága a Coop. Érdemes lenne egyszer megnézned, hogy mennyivel lenne olcsóbb egy nagyobb bevásárlás és busszal, vagy biciklivel havonta egyszer el tudsz menni. Persze ha neked ez nem fontos, akkor nem számít
Hát biztos hogy nem a bonduelle 300 Ft :DD
Az már 600 mindenhol minimum
A többi ízétől rosszul vagyok
Mivel beteg vagyok, gyenge fizikumu ezért nem tudok egyszerre sokat vásárolni
Az is elég nehéz hogy heti egyszer lemegyek és aztán azt cipelem
Pl. az EcoFamily-ben 470 a sima Bonduelle. A Gold 560, a Gold prémium 750.
Az szomorú, hogy nincs lehetőséged máshova is elmenni, de ettől még sajnos elég drága a Coop és csak a kiszolgáltatott emberek miatt létezik még.
Ez elég szomorú ha direkt paneltömbök közepébe teszik mindig, hogy az legyen a legközelebb…
Még penny van ami viszonylag közel van, az kb 15 perc séta de 46 kilosan elég nehez lenne rávenni magam hogy fél órát sétáljak a 8 perc helyett….
Nem tudom a pennyvel mi a helyzet
Vagy pl a trappista sajt kilójával mert azt mindig veszek
Most olyan 1100 körül lehet kilója a coopban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!