Hogy oldjátok meg, ahol nem adnak már ingyenes nylon zacskót a zöldség-gyümölcs vásárláshoz?
Figyelt kérdés
Befolyásolja az ingyenes zacskó elérhetősége vagy hiánya a vásárlásotokat?2022. ápr. 26. 17:12
A kérdező szavazást indított:
Megveszem a legolcsóbb zacskót, amit a bolt felkínál.
Veszek egy drágább zacskót, amit a bolt kínál, és legközelebb újra azt viszem magammal.
Viszek magammal zacskót.
Nem vásárolok olyasmit, amihez zacskóra lenne szükségem, inkább máshol veszem meg ezeket a termékeket.
27 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hol nem lehet tépni zacskót?
Bocs, de sehol nem találkoztam ilyennel.
2/5 A kérdező kommentje:
Auchanban
2022. ápr. 26. 21:40
3/5 anonim válasza:
Az auchan a környezetvédelem érdekében úgy tudom fokozatosan kifogja vezetni az egyszer használatos zacskókat. Lehet kapni zöldség gyümölcs szütyőket nem is drágák amik majdnemhogy örök élet szinte mert kilehet mosni mosógépben.
4/5 anonim válasza:
Megyek olyan boltba, ahol adnak zacskót. Jó, hogy nem én szedjem le a termést is, nem? 😂
5/5 anonim válasza:
Jogos, ne is adják ingyen sehol!
Mindenki tud vinni magával, kicsit figyeljünk már a környezetünkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!