Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Egyre több bolt kezdi limiteln...

Egyre több bolt kezdi limitelni az áruit, pl max megvásárolható olaj 5 liter, 4 kg CSmell stb, szerintetek ez jó döntés?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló nekem van családom még sem szeretem hörcsög viselkedést .
2022. márc. 31. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:
20%

Aha , de most ezért le kell pontozni, én hozzád se nyultam, de másképp nem mondhatod el, hogy ti igy éltek. Én se halmazok fél ráadásul, de nem hörcsögség a fél évnél kevesebb időre több mint 5 kg liszt, mert van, akinek annyi kell. Pl nekünk minimum másfél havonta elfogy annyi, attól függ, mi van.

Pl.

Mert nem sutsz sutiket annyira, meg kell tésztákat, meg habarás, rántás, nokedli, hanem másképp oldod meg, harmatoknak. Nincs pl sutibol vitel nagyihoz.

De pontozz csak le nyugodtan. Nem ismerek családot, akinek ennyi kellene, elmeselhetted volna ehelyett

2022. márc. 31. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Meg ahelyett hogy a hörcsög szót emlegetett feszt.. 😃
2022. márc. 31. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!