Amióta átalakították a Lidlt, szinte semmit nem találok. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 12:57
11/16 anonim válasza:
10, akkor biztos nem olyan környéken laksz, mint én. Lakótelep, tele nyugdíjassal, aki ha beáll két sor közé a kocsival, má nem férsz el, mellette.
12/16 anonim válasza:
Nálunk is csak a felújításkor rendezték át egy kicsit, de azóta változatlan a termékek elrendezése.
13/16 anonim válasza:
mivel nem egy auchan méret, így nem. de random átrendezéssel még nem is találkoztam, az egyiknél volt felújítás akkor meg adtak térképet.
14/16 anonim válasza:
Felújítás utáni első látogatásnál érthető, de úgy a másodiktól kezdődően már nem a bolttal van a bibi.
15/16 anonim válasza:
Én az Auchannal voltam így amikor utoljára ott jártam. Konkrétan eltévedtem benne. Először azt hiszem nyílt egy új részlege annyira nem volt ismerős semmi. Aztán rájöttem,hogy át van rendezve. Nem tudtam hirtelen merre van a kijárat,merre vannak a kasszák 😅
Mifelénk nem rendezték át a Lidlit mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!