Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az ilyen eurós boltokba, eco...

Az ilyen eurós boltokba, eco familybe hogy tudják ilyen olcsón adni a termékeket, lehet higítják pl öblítőt?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A kínaiban még olcsóbb... nem hamisitják hanem direktimportból hoozzák... nem a szokasos nagyker csatornákon keresztül
2022. jan. 27. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
És vacak a minőség is: anyósom vett egy mosogatószert, ami egyáltalán nem habzik lol.
2022. jan. 27. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbban szerzik be. Pl. Nem EU-ból. Olcsóbb az előállítás pl. Kínában. És annyival nem is olcsóbb (már), hogy hihetetlen legyen.
2022. jan. 27. 21:38
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Nem hígitják meg semmi vizezés. Két dolog van. Közvetlen a gyártótól kapják ami olcsóbb. Másrészt kerülnek ki a gyárból eleve rosszabb minőségűek amiket olcsóbban adnak tovább és általában az ilyen boltokba kötnek ki. Nem feltétlen rossz mindegyik csak én jártam már úgy egy általános tisztítószernél hogy jóval többet kellett a vízhez adagoljak hogy érjen is valamit, tehát több fogyott így majdnem ugyanott voltam mint ha jobbat veszek drágábban.
2022. jan. 27. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tapasztaltam még olyat, hogy az ecofamilis cuccok rosszabbak lennének, mintha pl a tescoban venném ugyanazt
2022. jan. 27. 21:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartanak állandó választékot, egy-egy alkalmi tételt megvesznek, ha elfogy, legfeljebb nem rendelik utána.
2022. jan. 27. 22:02
 7/14 anonim válasza:
70%

Ha igazán jó minőséget szeretnél, akkor keress fel (Magyarországi) német vagy osztrák boltokat, de az interneten is lehet már rendelni meg néhány boltban is lehet venni (pl Müller) A lényeg az, magyar vagy más kelet-európai írás ne legyen rajta, csak ilyen ragasztott kis cetli. Amit a német piacra szánnak, sokkal jobb minőségűek szoktak lenni szinte minden téren.

Ajanlom az eredeti kuschelweich sommerliebe öblítőt! ;) Azóta nem használok mást amióta egy Ausztria út során vettem :D

2022. jan. 27. 22:12
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
#7 ezt tanúsíthatom. Az osztrák mosószer is sokkal jobb minőségű, mint a magyar.
2022. jan. 27. 22:53
 9/14 anonim válasza:
61%

8-as! Én elhiszem, mert tudom és a saját bőrömön tapasztalom! :)

Mi az ország közepéről járunk ki Ausztriába kb 3-4 havonta bevásárolni, mert annyival jobb minőségben szinte minden. Az öblítő példánál maradva, sokszor előfordult a Magyarországon kaphatót beletöltöttem a gépbe, lejárt a mosás, kiterigettem és semmi illatuk nem volt. Nem voltak büdösek, de nem volt meg az igazi öblítő illat. Amióta a kuschelweich-et használom, azóta az egész nappali, folyosó illatozik és a ruhákon is érezni napokig, pedig semmivel sem használok többet mint előtte.

Sajtokat, húsokat, szalámikat, száraz kolbászokat, kávékat, csokikat, mosószereket, páromnak energiaitalt, üdítőket, alkoholokat, fagyasztott kajákat mind-mind Ausztriában veszünk, olykor kedvezőbb áron, mint itthon.

2022. jan. 28. 09:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig ugyanazt az öblítőt veszem. Sok helyen vettem már (Rossmann, Müller, Metro, nevenincs kisbolt, Eurós) és mindig pont ugyanolyan az illata és ugyanúgy lehet érezni.
2022. jan. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!