Az ilyen eurós boltokba, eco familybe hogy tudják ilyen olcsón adni a termékeket, lehet higítják pl öblítőt?
Ha igazán jó minőséget szeretnél, akkor keress fel (Magyarországi) német vagy osztrák boltokat, de az interneten is lehet már rendelni meg néhány boltban is lehet venni (pl Müller) A lényeg az, magyar vagy más kelet-európai írás ne legyen rajta, csak ilyen ragasztott kis cetli. Amit a német piacra szánnak, sokkal jobb minőségűek szoktak lenni szinte minden téren.
Ajanlom az eredeti kuschelweich sommerliebe öblítőt! ;) Azóta nem használok mást amióta egy Ausztria út során vettem :D
8-as! Én elhiszem, mert tudom és a saját bőrömön tapasztalom! :)
Mi az ország közepéről járunk ki Ausztriába kb 3-4 havonta bevásárolni, mert annyival jobb minőségben szinte minden. Az öblítő példánál maradva, sokszor előfordult a Magyarországon kaphatót beletöltöttem a gépbe, lejárt a mosás, kiterigettem és semmi illatuk nem volt. Nem voltak büdösek, de nem volt meg az igazi öblítő illat. Amióta a kuschelweich-et használom, azóta az egész nappali, folyosó illatozik és a ruhákon is érezni napokig, pedig semmivel sem használok többet mint előtte.
Sajtokat, húsokat, szalámikat, száraz kolbászokat, kávékat, csokikat, mosószereket, páromnak energiaitalt, üdítőket, alkoholokat, fagyasztott kajákat mind-mind Ausztriában veszünk, olykor kedvezőbb áron, mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!